Objektivní recenze na české restaurace očima nezávislého strávníka. Skvělé gurmánské, ale i hororové zážitky české gastronomie...

pondělí 7. ledna 2013

Italské Ambiente

Pizza Nuova je členem skupiny Ambiente. Jedná se o italskou verzi známějšího Brasileiro Ambiente (maso). Pizza Nuova restauraci najdete na Náměstí republiky v Praze (Revoluční 1) v prvním patře.
Menu
V Ambiente si můžete samozřejmě objednat jakékoliv jídlo z menu, nebo zvolit All you can eat - Degustaci. Vybrali jsme si degustaci Neapol, která zahrnuje těstoviny a neapolskou pizzu.
 Prostředí
Restaurace má velmi příjemný interiér, nepůsobí neosobně, řekla bych, že je docela útulný a zároveň vzdušný. Lehké přítmí, pohodlné sedačky, dostatečně velké stoly a pokud budete mít, jako my, štěstí, tak dostanete i bez rezervace stůl u okna, s výhledem na přilehlé Náměstí republiky.
 Nápoje
Objednali jsme si Prosecco, lahev neperlivé vody a bílé víno. 
 Jídlo
Protože v Ambiente v podstatě nemůžete šlápnout vedle, rozhodla jsem se jednotlivá jídla nehodnotit,  jelikož v podstatě všechno bylo bez chybičky. Proto tedy jen fotodokumentace. Systém s kartičkama na stole určitě znáte. Zelená znamená, že vám obsluha nosí ochutnávky a jakmile máte dost, nebo si potřebujete na chvíli odpočinout, otočíte ji na druhou- červenou stranu.
Antipasti buffet
 losos, rajčata
 Sepiové špagety (u mě to vyhrály na plné čáře)
 Carbonara
 Frutti di mare
 špenátové pesto
 Pizza s pršutem a rukolou
 Fruti di mare pizza
 noky s pravými hříbky (nic lepšího jsem snad nejedla)
 Servis
Přátelský, profesionální a usměvavý.
 Toalety
Čisté, světlé, k dispozici mýdlo, papírové ručníky a krém na ruce.

Závěrem:
Příjemné prostředí, dobré pití, skvělé jídlo a milá obsluha. Nemám co vytknout. Mohu jen vřele doporučit k návštěvě.  Poměr kvalita a cena odpovídá. Za své peníze dostanete odpovídající péči. :)
Historicky první plné hodnocení na CzechRestaurant.

Žádné komentáře:

Okomentovat